יומנגס – מקדש ההמבורגר

את הביקור הראשון שלי ביומנגס ערכתי ב-11/7/12, אחרי שידול אינסופי מצד פיגי, חברי ללימודים. "ההמבורגר הכי טעים בארץ" הוא אמר לי ואני קצת פיקפקתי, מה הוא מגזים? סך הכל המבורגר. ביס ראשון באותו ביקור הזכיר לי מה כל-כך מענג בהמבורגר טוב, החזיר לי את הכמיהה להמבורגר וגרם לי להבין מה הופך איזור שכוח אל, במרחק 30 דקות נסיעה מתל אביב בכיוון צפון, למוקד עלייה לרגל.

הסיפור של יומנגס (או יומנגוס, תלוי באיזה מבטא אתם אוהבים לקרוא אנגלית) מתחיל בכלל בחצרם של הבעלים, שני אחים מהיישוב בורגתה, שהחליטו שאם אין באיזור שלהם שום מקום שבו אפשר לאכול המבורגר טוב, אין סיבה שלא יכינו אותו בעצמם. עד מהרה, השמועה התפשטה מפה לאוזן ומסתם אירוע חגיגי שמתקיים אחת לשבוע בחצר, התגלגלו השניים לפתוח מקום בתחנת דלק באיזור שנמצאת באיזור צומת בארותיים.

"תחנת דלק?!" אתם ודאי תמהים. כן! והאמת? אין מקום יותר מתאים למקום הזה, שמעוצב כמזללה אמריקאית קטנה ומגניבה, עם קירות מצויירים שעל אחד מהם רשום התפריט המלא ועל השני "לוח שיאים" כמו באמריקה הגדולה, ובו רישומי השיאים של הזללן המהיר ביותר והזללן שאכל את ההמבורגר הגדול ביותר (1.4 קילו המבורגר, עם 5 תוספות לבחירה לצד צ'יפס ומילקשייק. שיא שבאופן מקרי נקבע בצהריי יום פרסום הביקורת ע"י לא אחר מזללן, הכתב האורח שלנו, בביקורו הראשון ביומנגס אחרי עשרות ניסיונות כושלים של אנשים אחרים).
כקונטרה למאפיינים המזללתיים, יש פה גם אלמנטים של גורמה. סוגי המבורגרים מיוחדים, תוספות של גבינות מיובאות מובחרות ועוד…
עדכון (13/3/2013): בשל הרצון של בעלי יומנגס להמנע מבעיות עם אנשי כפר קלנסווה הסמוך, הוחלט עד להודעה חדשה להפסיק את המכירה של חזיר ואלכוהול, כך שלמעשה במקום לא מוגשת בירה, אין את ההמבורגר האוסטרי ואין תוספת בייקון.
עדכון (07/2013): יומנגס עברו לצומת רופין והחזירו את הבירה והחזיר. בנוסף, התווסף גם המבורגר פיני עם מולארד, כבד אווז, קשיו, מייפל – מאוד מומלץ

יומנגס

הקירות המצויירים במסעדה והתפריט

נעבור לעיקר… ביומנגס 3 גדלים של המבורגר: 220 גרם, 440 גרם ו-660 גרם. מוטב לציין אולי, שבהזמנת מעל 220 גרם, מקבלים כמה קציצות המבורגר של 220 גרם. כלומר – אם הזמנתם 440 גרם, תקבלו 2 קציצות נפרדות של 220 גרם, אחת על גבי השניה. היתרון הוא בכך שמידת העשייה הרצויה מובטחת לכם.
קיימים 6 סוגים שונים של המבורגר, והייחוד הוא שכל אחד מהם נבדל במרכיבי תוכן הקציצה ולא רק בתוספות חיצוניות. המבורגר צרפתי לדוגמא, מכיל בשר בקר עם צ'אנקים של כבד אווז, שמן כמהין וחרדל דיז'ון כחלק מהקציצה עצמה. ומעליו נגיעה של ריבת בצל. גורמה – כבר אמרתי.

יתרון מובהק נוסף, הוא הכמות ההיסטרית של תוספות אפשריות על ההמבורגר, שמצד אחד יבטיחו לכם מגוון אינסופי של אפשרויות כך שאף פעם לא תשתעממו ומצד שני יכול לגרום לכם להתלבטויות אין קץ בנוגע לשילוב המושלם. לדוגמא: מעל 10 סוגי גבינות שסביר להניח שלא תכירו את כולן, תוספות שגרתיות כמו ביצת עין או פטריות, ואפילו תוספות בשריות כמו 100 גרם בשר אנטריקוט או מעל 100 גרם של בייקון… מזללה – כבר אמרתי.

אתגר ביומנגוס

מזללה או לא? ניסיון כושל של לקוח במסעדה לשבור את השיא של ההמבורגר הכי גדול.

לא יודעים מה לקחת? המלצרים במקום ישמחו להמליץ לכם בדיוק על השילובים האהובים ביותר, כך שאם אינכם בטוחים, מומלץ להקשיב להם. בכלל, השירות כאן הוא מאוד משפחתי, חברמני ובגובה העיניים ותמיד יתחיל עם הסבר על כל סוגי ההמבורגר הקיימים, במידה וזה הביקור הראשון שלכם או שסתם תרצו לרענן את זכרונכם.

כדי בכל זאת לתת לכם כיוון מבין האפשרויות האינסופיות, הנה קצת מהרשמים שלי במהלך כמה וכמה ביקורים מהחודשים האחרונים. סיכום מקוצר בסוף הביקורת, לאלו מכם שממהרים.
נחזור לאותה הפעם הראשונה, אז בחרתי באיטלקי – בשר בקר טחון עם חמאה, בזיליקום וחמאת פיקורינו, כתוספת לקחתי בייקון וגבינת תום (במקום ימליצו לכם בדרך כלל על שילוב של גבינת בושה, שגם היא גבינת עיזים, אבל התום משתלבת יותר טוב לדעתי). הביס הראשון בחיי שפגש את בהמבורגר של יומנגס היה כמעט אורגזמי, שילוב הטעמים של ההמבורגר עם גבינת תום והבייקון היה מדהים. ברגע אחד הסטנדרט שלי להמבורגר השתנה, כמו הפעם הראשונה שאכלתי באגאדיר אחרי שנים של מקדונלד'ס, כך הייתה הפעם הראשונה שלי ביומנגס אחרי שנים של מוזס ואחיותיה שפתאום נראו כל-כך אפורות. הפיקורינו מורגשת למדיי בהמבורגר האיטלקי וגם הבזיליקום. אם אתם לא חובבי גבינות עיזים, אפשר גם לוותר עליה ועדיין להנות מההמבורגר האיטלקי, שלטעמי, גם אחרי שחזרתי ואכלתי אותו בפעמים אחרות, הוא הטוב ביותר שיש למקום להציע.

איטלקי ביומנגוס

איטלקי : לא תמונה מוצלחת, אבל ההמבורגר המועדף. אל תסתכל בקציצה אלה במה שיש בה

הפעם השנייה שבאתי ליומנגס הייתה אחרי קצת יותר משבועיים, בער בי הצורך לחזור ולנסות עוד המבורגרים במקום הזה שהתגלה לי לפתע. הפעם החלטתי לנסות את המזרחי – בקר וכבש, פטרוזיליה, בצל ושני סוגי טחינה: ירוקה וגולמית. הפעם התקשתי למצוא תוספת שתתאים והלכתי לבסוף על ביצת העין. ההמבורגר היה טעים, אבל לא אותו טעם מרגש שאפשר לקבל ביומנגס. קצת קבבי בטעמו למיטב זכרוני, רושם שאולי נוצר בגלל הטחינה. גם ביצת העין לא הרימה אותו למשהו מיוחד, אולי אני צריך לנסות אותו פעם עם תוספת שתומלץ ע"י המלצר.

ההמבורגר המזרחי ב יומנגוס

מזרחי עם ביצת עין : קצת הזכיר קבב. קבב טעים, אבל קבב.

בפעם השלישית, ניסיתי את ההמבורגר הרגיל (שלמיטב הבנתי בגודל 200 גרם), עניין אותי לאמוד את איכות הבשר כפי שהוא, מבלי שיתחבא מאחורי גבינת פיקורינו או תוספות מענגות אחרות. לקחתי אותו בתוספת בייקון, פטריות וגבינת בושה, רק על מנת להבטיח שלא אשתעמם ממנו, במקרה וההמבורגר עצמו יהיה לא מעניין. משהגיע, קודם כל לקחתי חתיכה נטולת תוספות. גיליתי המבורגר בעל טעם מצויין ומבשר איכותי, בתוכו שולבו פטרוזיליה וצנוברים. הוא היה עסיסי, לא דחוס, לא כבד והיה עשוי במידת עשייה מידיום נהדרת, חרוך מבחוץ כמקובל במקום. לצורך השוואה, הייתי יכול להסתדר גם בלי התוספות ולהנות ממנו יותר מאשר ההמבורגר הרגיל של אגאדיר / מוזס / וולפנייטס. עם זאת, לא באים עד ליומנגס בשביל המבורגר רגיל, אז אני ממליץ לכם להוסיף כמה שקלים ולהשתדרג בהמבורגרים היותר מיוחדים שיש למקום להציע.

המבורגר ביומנגוס עם גבינת צ'דר פייב

המבורגר רגיל עם גבינת צ'דר פייב ובייקון : לא ההזמנה שלי, אבל גם כן טעים

בפעם הרביעית כבר תכננתי מראש את המנה שאזמין, הגעתי להבנה שהגיע הזמן ללכת על ההמבורגר המושחת ביותר צרפתי – בקר עם צ'אנקים של כבד אווז, שמן פטריות כמהין, חרדל דיז'ון ונגיעת ריבת בצל. כאן חשוב להקפיד שלא להזמין את ההמבורגר מעל מידת עשייה מדיום, כדי לא לפגוע בכבד האווז. בבחירת תוספת גבינה, החלטתי ללכת על קומבוזולה שהיא שילוב בין קממבר לגורגורנזולה. ההמבורגר היה טעים מאוד ועסיסי ביותר, ריבת הבצל שהגיעה בכמות קטנה מידיי מעל ההמבורגר הייתה טובה, כמו גם הקומבוזולה למרות שהגודל שלה לא איפשר להנות ממנה לאורך כל חיי ההמבורגר (בניגוד לפרוסת צ'דר או גרוייר שתופסת שטח של כל הקציצה). מובן לחלוטין מדוע ההמבורגר הזה זוכה לאהדה מצד מבקרים רבים במקום, למרות שאני אישית מעדיף את האיטלקי.

הצרפתי של יומנגס

הצרפתי בתוספת קומבוזולה: הכי מושחת וכנראה מועדף אצל אחוז גבוה מהלקוחות

עד לאותה נקודה, נשארו לי רק שני סוגים שלא ניסיתי. מקסיקני ¬– בקר עם חלפיניו ומרינדת צ'יפוטלה, שמגיע ב-3 רמות חריפות שונות ואוסטרי – 100% בשר לבן. אני מוכרח להודות שאת המקסיקני פחות בוער לי לנסות, אבל האוסטרי נאלץ לחכות עוד מספר ביקורים עד שניסיתי אותו לבסוף, בביקורי האחרון שבדיעבד היה לפני יותר מידיי זמן (איכשהו קרה שלא הייתי שם כבר חודש וחצי. תקלה!)

את ההמבורגר האוסטרי לא מקבלים במידת עשייה מידיום, מדובר בבשר חזיר שמבלה קצת יותר זמן על האש. האמת שהייתי קצת סקפטי לגביו, המבורגר שעשוי כולו מבשר חזיר? נשמע יבשושי ולא מעניין מידיי. הזמנתי אותו עם תוספת של פטריות בשמנת ופיקורינו. ההמבורגר היה נהדר! לא הרגיש יבש כלל, אולי קצת בעזרת התוספת, ומבחינת הטעם ממש סיפק את הסחורה. הופתעתי ממנו מאוד לטובה וקיים סיכוי כלשהו שאני מעדיף אותו אפילו על פני הצרפתי, אם אין לכם שום דבר נגד חזיר, נסו אותו פעם. אה.. והפטריות בשמנת ופיקורינו – תוספת מצויינת ונדיבה.

המבורגר אוסטרי ביומנגס

אוסטרי בתוספת פטריות בשמנת ופיקורינו : מסתבר שגם מ100% בשר חזיר אפשר לעשות המבורגר מעולה


על מה טרם דיברנו? על כל המסביב… שגם הוא כמובן חלק אינטגרלי מארוחת המבורגר.
הלחמניה של יומנגס עושה את העבודה, היא מצליחה לאגור את כל המיצים והטעמים מבלי להתפרק. התוספות הרגילות שמקבלים עם הלחמניה: עגבניות חסה ומלפפון חמוץ.

הצ'יפס (כלול במחיר המנה) – צ'יפס מתפוחי אדמה שמכינים במקום, שהוא עבה ולא ממש קריספי. על כן, כמו שניתן לצפות, הצ'יפס מהווה מקור לוויכוח בקרב סועדים רבים. מצד אחד יש שאוהבים את הביתיות שבו, את העובי שלו ואת העובדה שהוא מאוד משביע, מצד שני אוהבי הצ'יפס הקריספי מבואסים ממנו, לפעמים עד לרמה שמאפילה על ההנאה מההמבורגר. אני אישית מסתדר איתו, גם אם לרוב אני לא מוצא סיבה לסיים אותו.

הרטבים – מעבר לקטשופ ולמיונז שמגיעים בבקבוקי הלחיצה של פעם, יש במקום רוטב ברביקיו מעולה(!) ורוטב פיקנטי נוסף שמוגשים בדרך כלל אם מזמינים טבעות בצל למנה ראשונה, אך אפשר לבקש אותם גם בלי קשר אליהן.

השתייה – בעבר היו שני ברזי בירה של מבשלת הדובים המצויינת, לצערי הם ירדו ובאגף הבירות יש רק אפשרות לגולדסטאר בבקבוק של חצי ליטר (18 שקלים) או בירת קילמס ארגנטינאית בבקבוק של שליש (22 שקלים). מעבר לכך יש שתייה קלה (9 שקלים) ומי ברז (עכורים ולא טובים).

יש גם ראשונות נחמדות, וקינוחים (אם כבר מזללה אמריקאית, קחו את המילקשייק העשיר והכבד שמכינים פה מגלידות שונות של בן&ג'ריז).

בשורה התחתונה: אני שבוי לטעמו של ההמבורגר של יומנגס, עד לרמה שחבל לי לבזבז את הכסף על מוסדות ההמבורגר השונים באיזור המרכז. יש לי אומנם עוד המבורגרים לנסות (של יועזר בר יין והויטרינה, לדוגמא), אבל אם יש לי חשק מיוחד להמבורגר, אז נסיעה ליומנגס היא בגדר הכרח.
הערה נוספת שצריך לציין, היא שלא ניתן להזמין מקום מראש, ובשל ההייפ שצבר המקום בחודשים האחרונים ייתכן ותדרש המתנה לשולחן פנוי. מקווה שבקרוב ישכילו לאפשר הזמנת שולחנות, כי להגיע ממרחק רב ולחכות למקום פנוי יכול לפעמים להיות מתסכל.

הטוב: ההמבורגרים ומבחר התוספות. לא רק "טוב" – אלא: הכי טוב! מעולה!
הרע: מי הברז – מחייבים הזמנת שתייה בתשלום. יש שיגידו שגם הצ'יפס.

חשבון (יפורט עבר כל המבורגר בנפרד, היות ומדובר על כמה ביקורים שונים):
רגיל 200 גרם (42) + גבינת בושה (12) + בייקון (11) + פטריות בשום ויין (10). סה"כ: 75 שקלים
איטלקי 220 גרם (51) + גבינת תום (12) + בייקון (11). סה"כ 74 שקלים
מזרחי 220 גרם (54) + ביצת עין (7). סה"כ: 61 שקלים
צרפתי 220 גרם (58) + גבינת קומבוזולה (12). סה"כ: 70 שקלים
אוסטרי 220 גרם (48) + רוטב פטריות בשמנת ופיקורינו (12). סה"כ: 60 שקלים
שימו לב, שכל המנות כוללות גם צ'יפס כחלק מהמחיר של ההמבורגר, ואם לוקחים בחשבון את מחיר ההמבורגר + צ'יפס בבר בורגרים המוכרים של המרכז, המחירים יוצאים בערך אותו הדבר.

לסיכום:
יומנגס היא גן עדן לחובבי המבורגרים. היא מסעדה שמקדשת את ההמבורגר ונאמנה לרוח והסגנון האמריקאי, תוך שהיא משלבת בין מזללה אמריקאית להמבורגר גורמה. זה לא מקום לשומרי כשרות, גם לצמחונים אין מה לחפש כאן. זה מקום שלא מתבייש בכך שהוא כמעט ההיפך הגמור מטרנד הבריאות של הזמן האחרון, פה לא סופרים קלוריות, זה מקום של המבורגרים מעולים! ההמבורגרים הטובים ביותר לדעתי הם האיטלקי, הצרפתי והאוסטרי. מבחר התוספות העצום והאיכותי הוא עוד פלוס גדול והוא גם צפוי להפוך כל ביקור למעט יותר יקר, כי קשה שלא להזמין את התוספות האלו.
מבחינתי האישית, ביומנגוס אכלתי את ההמבורגר הטוב בחיי ואני חושב שכל מי שאוהב המבורגר, חייב לעצמו לפחות ביקור אחד במקום.
השירות חברמני אמיתי, אך לפעמים קצת איטי. המחיר אולי נשמע גבוה אם מחשיבים תוספות ושתייה לצד ההמבורגר, אבל לחלוטין שווה את זה. אם יום אחד אתם מוצאים את עצמכם באיזור נתניה והסביבה בערב, תקפצו להתרשם בעצמכם.
כתובת: עדכון (07/2013): תחנת הדלק בצומת רופין, כביש 4 איזור נתניה.

טלפון: 09-8943656
שעות פעילות:
א' – ה' : 18:00 – 02:00
שבת: 12:00 – 02:00

אתר: http://www.humongous.co.il

פוסט זה פורסם בקטגוריה ביקורת מסעדות, כללי, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

26 תגובות על יומנגס – מקדש ההמבורגר

  1. מאת erwin pridan‏:

    גם במחיר שאקלקל את שמי הטוב , אודה שהמבורגר עסיסי עדיף על סטיק.
    אז בהזדמנות הראשונה…

  2. מאת Ariel Beck‏:

    לא יודע, הוא נראה שחור וממש לא מזמין

  3. מאת Oren Assif‏:

    אז כן, זה לא אחיד, יש פעמים שהוא לא שחור. אבל הוא אף פעם לא מהצ'יפסים הפריכים שמרבית האנשים אוהבים…

  4. מאת Adar Shamir‏:

    יש לנו צ'יפס חדש :) (זן חדש הכוונה.. מוזמנים לבדוק)

  5. מאת Barak Fogel‏:

    אורן, אני מקווה שעכשיו בזכותך החבר'ה שלי סוף סוף ישתכנעו לזוז לאזור נתניה.
    ולא רק כדי לאכול באלבאמה.

    • מאת אורן אסיף‏:

      אני מקווה שמתישהו כשאני אהיה באיזור אני אסכים לנסות את אלבאמה ואעמוד בפיתוי של ללכת שוב ליומנגוס, כי גם על אלבאמה שמעתי דברים טובים מאוד

  6. מאת Moshik Levin‏:

    הייתי שם פעם אחת.
    אבל בתור מתעניין רציני, אכלתי את האוסטרי האיטלקי והצרפתי באותו הערב.כולם היו מעולים ומעניינים בעיני.
    הצ'יפס הזכיר לי צ'יפס סמרטוטי משיפודיות, לא הטעם שלי, אבל לא חשוב.
    באמת חבל שצריך להמתין בחוץ לפני שנכנסים. אני מקוה שההצלחה תגרום להם לפתוח במקום חדש ורחב ידיים.

  7. מאת שי‏:

    מצטער לאכזב,
    הייתי שם השבוע, לאחר שקראתי כל מיני דעות, לרבות הדעה פה למעלה.
    גם אני וגם החברים שלי בכלל לא נפלנו מהכסא.
    המבורגר בינוני מינוס, וציפס ממש לא טעים.
    ההמבורגר של מוזס הרבה יותר שווה ועסיסי .
    בקיצור, לא נחזור לשם.
    שי

    • מאת אורן אסיף‏:

      מה לא היה טוב בו? מוזר לי במיוחד שהוא היה פחות עסיסי מזה של מוזס.
      איזה המבורגר לקחת שם?

  8. מאת שי‏:

    המבורגר שהוא חוויה, נסענו לשם במיוחד מהקריות. מדהים, מומלץ.

  9. פינגבאק: יומו של החזיר: יומנגס מקבלים שטיפה בפייסבוק בעקבות איומים באקסווב | חדר 404

  10. מאת אלעד‏:

    המבורגר בלי בירה? תקלה רצינית ביותר.

    ומה בעניין הצ'יפס? עדיין לא פריך?

    • מאת אורן אסיף‏:

      בהחלט תקלה מבאסת…
      הצ'יפס השתפר משמעותית, אבל אני מניח שהרוב עדיין יעדיפו צ'יפס יותר דק ופריך

  11. מאת ניצה‏:

    היינו אתמול אני לקחתי את הצרפתי עם תוספת של אווז מעושן וגבינת בורסיין-שילוב קטלני
    בעלי לקח מקסיקני בתוספת פטריות וציפוטלה.
    לסיכום.היה מעולה עוד נשוב

  12. מאת Orly Haimovich‏:

    הגענו לשם בעקבות המלצה של חברים,והתחרטנו בכל רגע.
    האוכל טבול בשמן,וזה כולל את ההמבורגר ואת הצ'יפס שלא היה מטוגן כראוי אלא רך וספוג בשמן.
    הרגשת בחילה נוראית ליוותה אותנו כיומיים לאחר מכן מרוב כמות השמן הזול שספוג בכל דבר אפשרי.
    שרצינו לשתות,בקבוק השתייה הגדול היחיד שהיה להם הוא קולה.
    לא היו מיצים,ולא היה קולה דיאט.
    בקבוק הקולה שהגיע היה חם והוא הגיע עם כוס מלאה בקוביות קרח.
    למעלה (לייד עמדת ההכנה של ההמבורגרים)מנורה סגולה שמחשמלת מעופפים על סוגם השונים וצלילי התחשמלות התנגנו לאוזנינו בתדירות של 5 שניות.

  13. מאת Oren Assif‏:

    נשמע כמו חוויה מבאסת למדיי, האמת שהייתי שם רק פעם אחת מאז הביקורת ודווקא אז הורגש שיפור ברמת הצ'יפס. חבל שאין להם יותר מבחר בשתייה, אני מסכים מאוד, במיוחד עכשיו כשגם הורידו את הבירה

  14. מאת נחמיה קיסר‏:

    מתוקף היותנו תושבי כוכב יאיר המחפשים קל״ב למיניהם הגענו פעמים מספר ליומנגוס. אכן מקום חביב עם שירות די מקצועי ובעיקר ישראלי צברי חינני. האוכל טוב ברובו. עם זאת התשבחות להמבורגר האוסטרי ממש פוגמות באובייקטיביות של הכתבה. הוא פשוט לא אכיל וסר טעם עד כדי נטישתו המביישת על הצלחת. טוב שהוסר מהתפריט ולא רק מפאת הכבוד לתושבי קלנסווה השכנים – מחווה נאה לכל דבר ועניין. אז לכו לאכול שם. סכנת האוסטרי חלפה .

    • מאת אורן אסיף‏:

      על טעם ועל ריח וכו' :)
      אולי התוספת הרטובה של הפטריות מנעה ממנו להיות יבש… אבל הוא בוודאות היה עדיף על הרגיל ועל המקסיקני

  15. מאת ארז‏:

    חובה לאכול ב"פפיטו״ שנמצא בבוגרשוב תל אביב. ההמבורגר הכי טוב בעיר וזה מובטח! יש בירות מהחבית והצ׳יפס קריספי וטעים :) אנחנו שם כמעט בכל ערב חמישי ומתגעגעים לטעם בכל פעם מחדש :)

  16. מאת Eliran Alaluf‏:

    הבשר מעולההה מחירים סבירים תענוג של ממש! חסרונות שמצאתי לאחר המעבר למקום החדש
    1. הבירה לא מגיעה מספיק קרה
    2. הצ'יפס מבאס לחלוטין מפוצץ בשמן עם מרקם של חצי פירה

  17. מאת קים‏:

    המבוגר איטלקי… יותר כמו קבב עם צנוברים ובזיליקום!!! לפני כמה ימים הלכתי למסעדה "יומנגס" בעקבות המלצה מחובב בשרים ששמעה על המסעדה והתלהב. נכנסתי לאתר המסעדה כל התיאורים, התמונות עשו רושם. כשהגעתי למסעדה לאחר שחיכיתי 25 דקות להתייחסות ממלצר, הזמנתי המוברג איטלקי שהיה אמור לכלול בתוכו גבינות עם תוספת של גבינת פקורינו, אך לאחר דקות ארוכות של צפייה, לאכזבתי הרבה, הוגש אליי בשר טחון דמוי קבב שהונך בתוך לחמנייה, ולידו מנת צ׳יפס לא מטוגנת היטב. לאחר שטעמתי נוכחתי לראות שבתוך הקבב היו צנוברים ופטרוזיליה!! לא גבינות. לאחר ששאלתי את המלצר הוא אמר לי שאלו הן גבינות צ׳דר ולכן הן אינן מורגשות. חזרתי הביתה מלאת אכזבה ותחושת בחילה שליוותה אותי גם ביום למחרת. בכל מקרה זה היה ההמבורגר הכי נוראי שטעמתי. ממשש בושה לאנושות. המלצתי החמה- תחסכו ממכם!

  18. פינגבאק: גרגרן | סיכום שנת 2013

  19. מאת קובי‏:

    יחס גרוע עד משפיל, בנוסף יש המתנה בחוץ של שעה(!!) בעמידה כמו כלבים ללא מקומות ישיבה/המתנה.
    אני בחיים לא אחזור לשם.